Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/aruncusf/public_html/plugins/system/jat3/jat3.php on line 41

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home2/aruncusf/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerPage::store() should be compatible with JCacheController::store($data, $id, $group = NULL) in /home2/aruncusf/public_html/libraries/joomla/cache/controller/page.php on line 0

Strict Standards: Non-static method T3Common::get_active_template() should not be called statically in /home2/aruncusf/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/define.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home2/aruncusf/public_html/templates/cirrus-yellow/index.php on line 12
Despre noi
Farmacia ARUNCUS - Pietonal Stefan cel Mare (vis-s-vis de BANC POST)
Creme, geluri, paste si mixturi...
Solutii, supozitoare si ovule suspensiii si unguente.

Despre noi

Farmacia ARUNCUS - secretul retetelor de odinioara

Farmacia AruncusFolosirea elementelor exclusiv naturale in crearea unor produse farmaceutice a fost preocuparea pe care Farmacia ARUNCUS a avut-o in vedere atunci cand si-a propus revenirea la realizarea unor retete traditionale.
Este greu de cuantificat experiența echipei unei farmacii: în numarul de elaborări, în ani, poate în numărul de flori adunate în vitrinele sale; s-ar mai putea măsura după numărul colaboratorilor pe care îi are... și-ar mai putea fi câteva repere.
Toate adunate sau câte un pic din toate, suntem noi, Farmacia ARUNCUS.

De peste 20 de ani, luptăm alături de pacienții noștri pentru sănătate. Competitivitatea noastră este dată de o politică de prețuri adecvată nevoilor populației din zona Romanului, a preparatelor care se fac exclusiv în laboratorul farmaciei, unele dintre ele fiind emblematice pentru noi (Crema cu vitamine, crema hidratantacu Vit. A, unguent pentru ulcer varicos, etc). Personalul farmaciei, deosebit de bine pregătit, cu peste 30 ani de activitate neîntreruptă în domeniu, aproape în aceeași formație, a rămas „pe poziții” în fața unei piețe extrem de dinamice și în continuă expansiune, servind cu profesionalism cauza pacienților.

Fie ca este vorba de unguente, tincturi, siropuri sau amestecuri de plante medicinale pentru ceaiuri sau decocturi, toate acestea sunt produse prin metode consacrate si cu respectarea riguroasa a indicatiilor terapeutice pe care elementele constitutive le contin.
Alegerea unui mod de viata echilibrat si, atunci cand este cazul, utilizarea unor preparate care sunt integral produse din elemente naturale sunt doua conditii importante care pot mentine o sanatate de invidiat.

Crezul nostru este „Nu există Boli ci doar Bolnavi” – în virtutea căreia credem că există o alinare pentru fiecare, o speranță că mâine ne vom simți mai bine. Oferim discount de 5-10% deși produsele noastre au prețuri mai mici comparativ cu alte farmacii din oraș. Pacienții noștri beneficiază de consiliere în legătură cu medicația prescrisă de medic, mod de administrare, reacții adverse, contraindicații, incompatibilități, etc.
Farmacia ARUNCUS - secretul retetelor de odinioara!

Farmacist MAGDALENA AVADANEI

Facilitati

Farmacia Aruncus

 Venim în sprijinul pacienților noștri prin modalitățile de plată, cu cardul de credit, în parteneriat cu BancPost cu 0% comision la cumpărături. Fiind o farmacie tradiționalistă, sărbătorile nu trec niciodata neobservate, clienților fideli fiindu-le oferite mici atenții produse în laboratorul nostru (diverse creme de întreținere).

Info

Farmacia Aruncus

 Farmacia ARUNCUS pune la dispoziția pacienților un bogat sortiment de suplimente nutritive, produse naturale, de igienă, dermato-cosmetice, tehnico-medicale. Tot aici se găsesc, în mare parte, medicamentele cu recomandare de la medic și OTC-uri, care pot fi eliberate imediat sau pe bază de comandă.

Reduceri

Farmacia Aruncus -  reduceri

 Oferim discount de 5-10% deși produsele noastre au prețuri mai mici comparativ cu alte farmacii din oraș. Pacienții noștri beneficiază de consiliere în legătură cu medicația prescrisă de medic, mod de administrare, reacții adverse, contraindicații, incompatibilități, etc.